Maritiem Digitaal

collectie zoeksyteem van de maritieme musea


Tewaterlating van de tanker "Acteon".

titelTewaterlating van de tanker "Acteon". 
inventarisnummerFS2642 
collectieFotocollectie    
museumMaritiem Museum Rotterdam   Maritiem Museum Rotterdam
makerKramer, Fotobureau C.[bedrijfsnaam];  Centraal Fotopersbureau 
omschrijvingFotoserie van 7 zw/w foto's van de werf P. Smit. Het betreft de tewaterlating van de tanker "Acteon". Onder belangstelling van genodigden en personeel gaat het schip te water. Eén foto geeft een beeld van het diner dat daarna wordt aangeboden. Tevens zijn er twee scheepsportretten van de "Acteon", die op verschillende locaties en op verschillende tijdstippen genomen zijn. 
startdatum1960 
einddatum1963 

Commentaar van bezoekers

Piet Zagers | 2013-02-23 | 18:29:56Ik ben op zoek naar foto's van 2 oude shell tankers. Het gaat om de tankers ms Acteon en ms Videna. Mijn schoonvader heeft namelijk onder andere ook op deze 2 schepen gevaren in de jaren 60 en nu leek het mij leuk om voor hem een grote fotolijst te maken met daarop de foto's van de schepen waarop hij gevaren / gewerkt heeft. Kunt u mij misschien helpen aan deze voor mij 2 ontbrekende foto's? Graag als het kan in een 300 DPI JPEG formaat. Bij voorbaat dank voor de genomen moeite. Met vriendelijke groet, Piet Zagers.
Piet Zagers | 2013-02-23 | 18:28:08Ik ben op zoek naar foto's van 2 oude shell tankers. Het gaat om de tankers ms Acteon en ma Videna. Mijn schoonvader heeft namelijk onder andere ook op deze 2 schepen gevaren in de jaren 60 en nu leek het mij leuk om oor hem een grote fotolijst e maken met daarop de foto's van de schepen waarop ij gevaren / gewerkt heeft. kunt u mij misschien helpen aan deze voor mij 2 ontbrekende foto's? Graag als het kan in een 300 DPI JPEG formaat. Bij voorbaat dank voorde genomen moeite. Met vriendelijke groet, Piet Zagers.
 
  voeg uw commentaar toe
naam
email
commentaar
afbeelding uploaden
verificatie

Typ de tekst van het plaatje in het veld. Klik op het plaatje als de tekst onleesbaar is.