Maritiem Digitaal

collectie zoeksyteem van de maritieme musea


Foto's met betrekking tot landen en steden in Zuid-Amerika die met een cruise van de 'Nieuw Amsterdam' zijn aangedaan (P...

titelFoto's met betrekking tot landen en steden in Zuid-Amerika die met een cruise van de 'Nieuw Amsterdam' zijn aangedaan (Panama City, Straits of Magellan, Sau Paulo, Curaçao, Trinidad, Havana, Bahia, Rio de Janeiro, Lima, Peru, Barbados, Jamaica en Brazilië) 
inventarisnummerFS9812 
collectieFotocollectie    
museumMaritiem Museum Rotterdam   Maritiem Museum Rotterdam
makerD'Emery, Charles 
omschrijvingFoto's met betrekking tot landen en steden in Zuid-Amerika die met een cruise van de 'Nieuw Amsterdam' zijn aangedaan (Panama City, Straits of Magellan, Sau Paulo, Curaçao, Trinidad, Havana, Bahia, Rio de Janeiro, Lima, Peru, Barbados, Jamaica en Brazilië). Alsmede een aantal foto's van de 'Nieuw Amsterdam' zowel in havens liggend als varend, de eetzaal, het Neptunus ritueel en foto's van bemanning. Zestien foto's zijn gemaakt door een professionele fotograaf en voorzien van een bestelnummer en een korte omschrijving van de foto. De rest van de foto's is blanco op de achterkant of heeft een handgeschreven omschrijving (soms met bestelnummer). De foto's zitten in een op maat gemaakte map van donkerblauw kunstleer, versierd met gouden randen en letters. Op de voorkant de tekst: "Cruise of the Nieuw Amsterdam". 
afmetingenhoogte 20.4 cm 
breedte 25.4 cm 
hoogte 23 cm 
breedte 27 cm 
dikte 3.5 cm 
 
startdatum1960 
einddatum1965 

Commentaar van bezoekers

 
  voeg uw commentaar toe
naam
email
commentaar
afbeelding uploaden
verificatie

Typ de tekst van het plaatje in het veld. Klik op het plaatje als de tekst onleesbaar is.