Maritiem Digitaal

collectie zoeksyteem van de maritieme musea


Nieuwe Reystogt en Beschryving van de Land-Engte van Amerika, Behelzende Een verhaal van des Schryvers verblyf en zonder...

titelNieuwe Reystogt en Beschryving van de Land-Engte van Amerika, Behelzende Een verhaal van des Schryvers verblyf en zonderlinge avontuuren aldaar, de gesteltenisse van 't land, kusten, bergen, rivieren, bossen, 't aardryk, weeder, de boomen, vruchten, beesten, vogelen, visschen enz. Midsgaders De Indiaansche Inwoonders, hunne gestalte, aardt, zeeden, gewoonten, werk, huuwelyken, gastmaalen, beestejagt, manier van tellen, taal enz. Beneffens Eenige merkwaardige ontmoetingen in de Zuydzee en elders. 
soortboek 
signatuurARCH 2 D 27 
inventarisnummer29807 
museumMaritiem Museum Rotterdam   Maritiem Museum Rotterdam
makerWafer, Lionel;  Sewel, W. 
uitgeverRatelbandVan Damme 
datum1717  
pagina's[2], 88 p. 
annotatieDeel van het: Tweede deel van William Dampiers Reystogt rondom de Waereldt; Behelzende Eene beschryving der togten na Tonquin, Achin, Malakka, beneffens derzelver Gewassen, Inwoonders, Manieren, Koophandel, Staats-bestier. Een Verhaal van twee togten na Kampechie, beneffens de Kusten, Gewassn Inwoonders, 't hakken van Verfhout, Handel van Jukatan, Kampechie, Nieuw Spanje. En eene Verhandeling van de Passaat, Stroomen der verzengde luchtstreek, in de gansche wereld: met een korte beschryfing van Natal in Afrika, en deszelfs, Inboorlingen, enz. ... en dat is opgenomen in: W: Dampier en L: Wafers Reystogten rondom de Waereldt .. 

Commentaar van bezoekers

 
  voeg uw commentaar toe
naam
email
commentaar
afbeelding uploaden
verificatie

Typ de tekst van het plaatje in het veld. Klik op het plaatje als de tekst onleesbaar is.