Maritiem Digitaal

collectie zoeksyteem van de maritieme musea


Twee brieven, Ministerie van Marine, Afd. Personeel, Onderwerp: Medaille. De eerste brief is gericht aan dhr. K. Stijl e...

titelTwee brieven, Ministerie van Marine, Afd. Personeel, Onderwerp: Medaille. De eerste brief is gericht aan dhr. K. Stijl en betreft de mededeling van toezending van de gouden medaille voor 36 jaar langdurige, eerlijke en trouwe dienst. In verband met de huidige (1948) Nederlandse goudpositie is deze uitgevoerd in verguld zilver. 
inventarisnummerV/472-15 
museumMarinemuseum Den Helder   Marinemuseum Den Helder
datum1948  
omschrijvingDe eerste brief is gericht aan dhr. K. Stijl en betreft de mededeling van toezending van de gouden medaille voor 36 jaar langdurige, eerlijke en trouwe dienst. In verband met de huidige (1948) Nederlandse goudpositie is deze uitgevoerd in verguld zilver. Gedateerd: 's-Gravenhage, 29 Augustus 1948. Getekend: het Hoofd der onderafd. Onderscheidingen, P.F.M. van de Lint. De tweede brief is gericht aan mw. N. Stijl-Kater en betreft de mededeling van honorering van het verzoek om een gouden exemplaar te mogen ontvangen inplaats van, de wijlen uw echtgenoot destijds, na de oorlog, toegekende verguld zilveren medaille voor langdurige, eerlijke en trouwe dienst. Gedateerd: 's-Gravenhage, 8 September 1955. Getekend: het Hoofd van het Bureau Onderscheidingen, M.L. Bazuin. 
afmetingenbreedte 14.7 cm 
hoogte 20.7 cm 
 

Commentaar van bezoekers

 
  voeg uw commentaar toe
naam
email
commentaar
afbeelding uploaden
verificatie

Typ de tekst van het plaatje in het veld. Klik op het plaatje als de tekst onleesbaar is.