Maritiem Digitaal

collectie zoeksyteem van de maritieme musea


Enveloppe, bedrukt met een aankondiging van de Internationale Watertoerisme en Nijverheidstentoonstelling te Sneek in 19...

titelEnveloppe, bedrukt met een aankondiging van de Internationale Watertoerisme en Nijverheidstentoonstelling te Sneek in 1913. 
inventarisnummerFSM-2010-089 
collectieGeschiedenis van Sneek    
museumFries Scheepvaartmuseum   Fries Scheepvaartmuseum
makerOnbekend 
omschrijvingEnveloppe. Papier, Vz: blauw-witte opdruk met afbeeldingen van de Waterpoort, het wapen van Friesland, een roeiwedstrijd, het interieur van een machinefabriek, stoomjachten, zeiljachten, motorjachten en een smid. Boven het opschrift: Internationale Watertoerisme- en Nijverheids tentoonstelling Sneek Holland 1913 / 23 juli tot en met 6 augustus. Middenop een poststempel "Buitenpost / 20.XI.13.1112V / 1". Az: opdruk in zwart wit met reclame van zuivelexportuer S.Westra te Sneek. Daarnaast een postzegel van 5 cent met poststempel "Sneek / 20.11.13.1011V. / 1". De adressering is in inkt geschreven: 'Zeer wel ed heer / opzichter / Rijks water staat / Buitenpost'. De enveloppe is aan de bovenzijde opegensden. De onderhoeken zijn rondgeknipt en rechtsboven is de enveloppe geperforeerd met een enkel gat. 
afmetingenhoogte 12.3 cm 
breedte 15.3 cm 
 
startdatum1913 
einddatum1913 

Commentaar van bezoekers

 
  voeg uw commentaar toe
naam
email
commentaar
afbeelding uploaden
verificatie

Typ de tekst van het plaatje in het veld. Klik op het plaatje als de tekst onleesbaar is.