Maritiem Digitaal

collectie zoeksyteem van de maritieme musea


Koker met technische tekeningen van een roeiersvlet (mooring launch) met de ontwerpnaam Conavroeg, die in opdracht van J...

titelKoker met technische tekeningen van een roeiersvlet (mooring launch) met de ontwerpnaam Conavroeg, die in opdracht van Jan Jakobsen Holding Ltd. Holland getekend werd door P.J. Wartena in 1979 en van een hoogaarsjacht van de heer Smulders van scheepswerf Gusto te Schiedam. 
inventarisnummerTS9488 
collectietechnische tekeningen    
museumMaritiem Museum Rotterdam   Maritiem Museum Rotterdam
makerWartena, P.J. 
scheepsnaammoring launchroeiersvletConavroeghoogaarsjachthoogaars 
omschrijvingTekeningen van de roeiersvlet: Scheepsafmetingen: lengte 8.50 m; breedte 2.90 m; holte 1.25 m. Algemeen plan met de aanduiding: Mercedes 636; Lijnenplan van de scheepsromp in dubbel knikspant; constructietekeningen van het roer, de roerkoning en de hennegatskoker, de schroefasconstructie met glan (met aanduiding: motor Samofa type D 108 W; 54 PK); Dwarsdoorsneden en algemeen tekening van de ligging en constructie van de schroefas. Tekeningen van het hoogaarsjacht: Doorsneden over de scheepsromp van het hoogaarsjacht in langsscheepse richting en dwarsscheeps (vier tekeningen); constructietekening van de houten kap op het luik in het voordek van het hoogaarsjacht. 
startdatum1979 

Commentaar van bezoekers

 
  voeg uw commentaar toe
naam
email
commentaar
afbeelding uploaden
verificatie

Typ de tekst van het plaatje in het veld. Klik op het plaatje als de tekst onleesbaar is.