Maritiem Digitaal

collectie zoeksyteem van de maritieme musea


Werfboek met gegevens van stoommachines en stoomketels, die werden gebouwd bij de Arnhemsche Stoomsleephelling Maatschap...

titelWerfboek met gegevens van stoommachines en stoomketels, die werden gebouwd bij de Arnhemsche Stoomsleephelling Maatschappij respectievelijk Arnhemsche Scheepsbouw Maatschappij te Arnhem uit de periode van 1880 tot en met 1977. Van de in een latere periode gebouwde schepen worden gegevens vermeld van de in deze schepen geplaatste dieselmotoren. 
inventarisnummerTA145 
collectiebedrijfsgebonden documentatie    
museumMaritiem Museum Rotterdam   Maritiem Museum Rotterdam
makerArnhemsche Scheepsbouw Maatschappij;  Arnhemsche Stoomsleephelling Maatschappij 
omschrijvingWerfboek met gegevens van stoommachines en stoomketels, die werden gebouwd bij de Arnhemsche Stoomsleephelling Maatschappij te Arnhem in de periode . Van de gebouwde stoommachines worden de volgende gegevens vermeld: stoommachinenummers 1 t/m 484, bijbehorende ketelnummers 1 t/m 615, bijbehorende scheepsnummers 1 t/m 485, typeaanduidingen van de stoommachines, afmetingen van deze machines, typeaanduiding van deze stoomketels, afmetingenvan deze ketels, scheepsnamen, de afmetingen van deze schepen, namen en woonplaatsen van de eigenaren van deze schepen. 
afmetingenbreedte 31 cm 
hoogte 43 cm 
dikte 4 cm 
 
startdatum1880 
einddatum1977 

Commentaar van bezoekers

 
  voeg uw commentaar toe
naam
email
commentaar
afbeelding uploaden
verificatie

Typ de tekst van het plaatje in het veld. Klik op het plaatje als de tekst onleesbaar is.