Maritiem Digitaal

collectie zoeksyteem van de maritieme musea


Serie I. Boven Rijn, Waal, Boven- en Beneden Merwede, Noord, Dordtsche Kil, Oude Maas, Spui, Brielsche Nieuwe Maas. - Bl...

titelSerie I. Boven Rijn, Waal, Boven- en Beneden Merwede, Noord, Dordtsche Kil, Oude Maas, Spui, Brielsche Nieuwe Maas. - Blad No 15 Dordrecht. (Westelijk gedeelte) (Oostelijk gedeelte) 
inventarisnummerK3768 
collectiecartografie    
museumMaritiem Museum Rotterdam   Maritiem Museum Rotterdam
makerWaterstaat, Algemeenen Dienst van den;  Topographische Inrichting 
scheepsnaamNederland[staat]Beneden Merwede 
omschrijvingKaart van De Beneden Merwede, Noord, Oude Maas en Mallegat bij Dordrecht, met daarop ook aangegeven de plaatsen Papendrecht, Bosch, Zwijndrecht, Groote Lindt en Voor Lindt. De kaart maakt onderdeel uit van de Rivierkaart van Nederland; Vassen herziening (1920-1931) serie 2: Pannerdensch Kanaal, Neder-Rijn, Lek, Nieuwe Maas, Scheur en Nieuwe Waterweg, schaal 1:10.000. Op het kaartblad zijn weergegeven een bladwijzer, legenda en tabellen met waterstanden, coördinaten, hoeken en afstanden volgens het systeem van de Rijksdriehoekmeting. In afwijking van de overige uitgaven zijn de titels boven de kaarten en de namen op de kaart (met uitzondering van plaats- en riviernamen) weergegeven met gekalligrafeerde (druk)letters. De kaart bestaat uit twee aan elkaar geplakte bladen (westeijk en oostelijk deel) 
afmetingenhoogte 70 cm 
breedte 97 cm 
 
startdatum1921 
einddatum1926 

Commentaar van bezoekers

 
  voeg uw commentaar toe
naam
email
commentaar
afbeelding uploaden
verificatie

Typ de tekst van het plaatje in het veld. Klik op het plaatje als de tekst onleesbaar is.