Maritiem Digitaal

collectie zoeksyteem van de maritieme musea


Hr. Ms. Pantserdekschip 'Noord Braband'

titelHr. Ms. Pantserdekschip 'Noord Braband' 
inventarisnummerF384 
collectieFotocollectie    
museumMaritiem Museum Rotterdam   Maritiem Museum Rotterdam
makeronbekend 
scheepsnaamNoordBrabant[scheepsnaam]Noordbrabant 
omschrijvingF384a - Prentbriefkaart (grafiek) met een kleurenafbeelding van het hr. ms. 'Noord Braband'. Het pantserdekschip "Noord Brabant", gebouwd bij Kon. Mij. De Schelde te Vlissingen, 4033 Ton w.v., de haven van Den Helder binnenvarend, gezien van stuurboord-voor. Op de kade een menigte toeschouwers. Op de rechterbovenzijde voor van de prentbriefkaart staat nog een groet van de afzender. H.G. v. AVerloop (Hartelijke Groeten van A. Verloop).
F384b - Prentbriefkaart (grafiek) met een kleurenafbeelding van het hr. ms. 'Noord Braband'. Het pantserdekschip "Noord Brabant", gebouwd bij Kon. Mij. De Schelde te Vlissingen, 4033 Ton w.v., de haven van Den Helder binnenvarend, gezien van stuurboord-voor. Op de kade een menigte toeschouwers. Prentbriefkaart in goede conditie en niet beschreven.
F384c - Prentbriefkaart (grafiek) met een kleurenafbeelding van het hr. ms. 'Noord Braband'. Het pantserdekschip "Noord Brabant", gebouwd bij Kon. Mij. De Schelde te Vlissingen, 4033 Ton w.v., de haven van Den Helder binnenvarend, gezien van stuurboord-voor. Op de kade een menigte toeschouwers. Op de achterzijde van de prentbriefkaart is wat foxing aanwezig. 
afmetingenhoogte 8.7 cm 
breedte 13.8 cm 
 
einddatum1907-08-13 

Commentaar van bezoekers

 
  voeg uw commentaar toe
naam
email
commentaar
afbeelding uploaden
verificatie

Typ de tekst van het plaatje in het veld. Klik op het plaatje als de tekst onleesbaar is.