Maritiem Digitaal

collectie zoeksyteem van de maritieme musea


Een meisje op het dek van een schip met op de achtergrond een ander schip.

titelEen meisje op het dek van een schip met op de achtergrond een ander schip. 
inventarisnummerF66896 
collectiefotocollectie Koninklijke Nedlloyd Groep    
museumMaritiem Museum Rotterdam   Maritiem Museum Rotterdam
makerBurgers, Ben 
omschrijvingHet meisje is Tineke Burgers, de dochter van de fotograaf. 

Commentaar van bezoekers

Bart Lahr | 2015-01-21 | 17:53:13 @Tineke Burgers, Het Scheepvaartmuseum heeft de foto's van de Vereniging de Amsterdamse Haven in de collectie, waarvoor Ben zijn foto's maakte. Dat zijn ruim 7000 dia's en foto's. U komt daar inderdaad regelmatig op voor. mocht u hierover meer willen weten, neem gerust contact met ons op! Bart lahr (fotobestel@hetscheepvaartmuseum.nl)
Pieter Jan Klapwijk, applicatiebeheerder Maritiem Museum Rotterdam | 2014-01-16 | 13:52:30@Tineke Burgers: De bij Maritiem Digitaal aangesloten musea hebben in totaal meer dan 7400 foto's van uw vader in de collectie. OM die te raadplegen zoekt u via de mogelijkheid "uitgebreid zoeken" bij de vervaardigersnaam en vult u: Burgers, B* in. Het Scheepvaartmuseum Amsterdam heeft nog een foto in de collectie waarop uw vader "in actie" is afgebeeld. Zoekt u op inventarisnummer = 2000.5459.
tineke burgers | 2014-01-16 | 11:12:39 Erg leuk om mezelf, als ras Amsterdamse, terug te zien op deze foto die mijn vader in de jaren zestig van mij maakte... Ik ben wel benieuwd of er meer foto's van mijn vader bij jullie bekend zijn. Met vriendelijke groet, Tineke Burgers.
 
  voeg uw commentaar toe
naam
email
commentaar
afbeelding uploaden
verificatie

Typ de tekst van het plaatje in het veld. Klik op het plaatje als de tekst onleesbaar is.