Maritiem Digitaal

collectie zoeksyteem van de maritieme musea


Een brief van het Departement van Marine, Bureau B, No. 36, van de Minister van Marine aan LTZ R.P.C. Spengler waarin h...

titelEen brief van het Departement van Marine, Bureau B, No. 36, van de Minister van Marine aan LTZ R.P.C. Spengler waarin hij in zijn schrijven aangeeft het een eer te vinden om het diploma voor den rang LTZ 2e klasse aan de LTZ R.P.C. Spengler te doen toekomen. 
inventarisnummerV/351-10 
museumMarinemuseum Den Helder   Marinemuseum Den Helder
datum1901  
omschrijvingEen brief van het Departement van Marine, Bureau B, No. 36. De Minister van Marine geeft in zijn schrijven aan het een eer te vinden om het diploma voor den rang LTZ 2e klasse te doen toekomen aan de LTZ R.P.C. Spengler "onder mededeeling dat van den uitslag van dat examen door hem met genoegen is kennis genomen". Gedateerd: 's-Gravenhage, 4 October 1901. Getekend: de Minister van Marine, G. Kruys. Ingevoegd in de brief een epistel met de kennisgeving aan de LTZ 2e klasse R.P.C. Spengler dat het examen voor de rang van LTZ 2e klasse "Zeer voldoende"is afgelegd. Gedateerd: 's-Gravenhage, 4 October 1901. Getekend: de Minister van Marine, G. Kruys. 
afmetingenbreedte 20 cm 
hoogte 32 cm 
 

Commentaar van bezoekers

 
  voeg uw commentaar toe
naam
email
commentaar
afbeelding uploaden
verificatie

Typ de tekst van het plaatje in het veld. Klik op het plaatje als de tekst onleesbaar is.