Maritiem Digitaal

collectie zoeksyteem van de maritieme musea


Serie foto's van stuwadoorsbedrijf Unitcentre, Veering Overslagbedrijf Maasvlakte (VOM), Transport- en Handelmaatschappi...

titelSerie foto's van stuwadoorsbedrijf Unitcentre, Veering Overslagbedrijf Maasvlakte (VOM), Transport- en Handelmaatschappij Steenkolen Utrecht (SNV) en Europese Waterweg Transporten. 
inventarisnummerFS5649 
collectieFotocollectie    
museumMaritiem Museum Rotterdam   Maritiem Museum Rotterdam
makeronbekend 
scheepsnaamJacob van Heemskerck 
omschrijving1. Overzicht van de stukgoedpier van Unitcentre. 2. Opslag van lading op pallets in een loods bij de stukgoedpier van Unitcentre. 3. Laden van een vrachtwagen met dozen ingeblikte producten. 4. Laden van balen katoen met een vorkheftruck op een vrachtwagen. 5. Transport van lading op een pallet van de pier naar de loods. 6. Lossen van lading op een pallet. 7. Lossen van lading op een pallet uit een schip. 8. Interieur van het kantoor van de operationele afdeling stukgoedplanning bij Unitcentre. 9. Overslag van kolen uit een zeeschip in een binnenvaartschip bij de kolenpier van SNV in de Waalhaven. 10. Laad/los brugkranen en het interne transportsysteem op de bulkpier bij VOM. 11. Algemeen overzicht van het opslaggebied van VOM. 12. Gezicht op de kade voor behandeling van droge bulk bij VOM op de Maasvlakte. 13. De duwboot EWT 102 'Jacob van Heemskerck' van de Europese Waterweg Transporten met duwbakken met kolen. 14. De duwboot EWT 102 'Jacob van Heemskerck' van de Europese Waterweg Transporten met duwbakken met ijzererts. 15. De kabine van een containerkraan boven een containerschip. 16. Lossen van een container vanuit een zeeschip op een oplegger. 17. Algemeen overzicht van het laad-, los- en opslaggebied voor containers bij Unitcentre. 18. Een containerkraan en een containeroverslagkraan. 19. Overzicht van het laad- en losgebied voor containers bij Unitcentre. 
afmetingenhoogte 28.3 cm 
breedte 21 cm 
 

Commentaar van bezoekers

 
  voeg uw commentaar toe
naam
email
commentaar
afbeelding uploaden
verificatie

Typ de tekst van het plaatje in het veld. Klik op het plaatje als de tekst onleesbaar is.